CULTUURSTRIPPENKAART - NIEUW

Vanaf seizoen 2018 - 2019 is op de Vrije Theaterschool de Cultuurstrippenkaart verkrijgbaar:
een passe-partout voor acht, individueel af te spreken zanglessen, danslessen, acteerlessen, auditietrainingen en/of cursusuren.

Hiervoor kan desgewenst bij een van de deelnemende docenten thuis, maar bijvoorbeeld ook op de Muziek Academie Den Haag of op het Koninklijk Conservatorium worden afgesproken.

De Cultuurstrippenkaart wordt geïntroduceerd ter vervanging van volledige lesklassen en cursussen:
in de vorm van privélessen of lessen in kleine groepjes bieden wij verbreding en verdieping in theater gerelateerde vakken zoals spel, zang en dans maar bijvoorbeeld ook theatergeschiedenis of theatertechniek.

Het strippenkaart-systeem geeft de leerlingen/cursisten en de docenten de vrijheid de gewenste lessen volledig af te stemmen op hun individuele agenda’s.

De cultuurstrippenkaart is in principe niet leeftijd- of ervaring gebonden en is er dus ook voor volwassenen!

Binnenkort op deze pagina meer informatie over de Cultuurstrippenkaart en een overzicht van alle deelnemende docenten en de te volgen vakken.

• Lessen / Trainingen / Cursusuren:

• Kosten:

• Geldigheidsduur: