OPEN PODIA - NIEUW

De Vrije Theaterschool is altijd op zoek naar nieuw talent en organiseert vanaf het seizoen 2018 - 2019 daarom jaarlijks twee eigen Open Podia !

Wil jij een (eigen) lied zingen, samen met vrienden en vriendinnen een scene uit je favoriete musical, toneelstuk of film spelen of je nieuwste choreografie aan een enthousiast publiek laten zien? Dat kan allemaal op onze Open Podia !

Kijk hieronder wanneer de Open Podia dit seizoen worden gehouden en meldt je aan!

OPEN PODIUM DECEMBER 2018
(alle leeftijden)

Op dit Open Podium is volop ruimte voor jullie zelf;
j
ong, oud, ervaren of helemaal nieuw op het toneel, iedereen is van harte welkom om een bijdrage te doen!

Daarnaast is o.a. een voorproefje van onze productieklas ANNIE te zien en treden drie werkgroepen van onze leerlingen op.

Aanmelden voor het Open Podium kan via info@vrijetheaterschool.nl of bij de leden van het creatief team.

• Voorstelling:

Zaterdag 1 december 2018

17:00u.

• Gezamenlijke
    Repetities:

Zaterdag 24 november 2018
Zaterdag 1 december 2018

14:00 - 16:00u.

• Creatief Team:

Erik Brinkhorst, Roosmarijn Prins
en Jordan Tuinman

• Ervaring / Auditie vereist:

nee, zie Algemene Informatie

• Deelname:

gratis

OPEN PODIUM MEI 2019
(alle leeftijden)

Op dit Open Podium is volop ruimte voor jullie zelf;
j

Daarnaast is o.a. een voorproefje van onze productieklas LES MISERABLES te zien en treden vier werkgroepen van onze leerlingen op.

• Voorstelling

Zaterdag 25 mei 2019

17:00u.

• Gezamenlijke
    Repetities:

Zaterdag 18 mei 2019
Zaterdag 25 mei 2019

14:00 - 16:00u.

• Creatief Team:

Caspar Bik, Erik Brinkhorst,
Jannelieke Schmidt en Jordan Tuinman

•  Ervaring / Auditie vereist:

nee, zie Algemene Informatie

• Deelname:

gratis

ALGEMENE INFORMATIE

• Voor deelname aan de Open Podia hoef je geen ervaring te hebben of auditie te doen.

• Deelname aan een Open Podium is niet leeftijdsgebonden: iedereen is van harte welkom.
  • Aanmelden voor een Open Podium kan gedurende het hele seizoen:
    Stuur een email naar
    info@vrijetheaterschool.nl met je naam, leeftijd en wat je wilt laten zien en horen.
    Na ontvangst van je aanmelding krijg je per email een bevestiging van je deelname.
    Ben je jonger dan 18 jaar dan is voor aanmelding toestemming van je ouders vereist.
  • Heb je vragen of opmerkingen over de Open Podia neem dan contact met ons op via info@vrijetheaterschool.nl