WELKOM OP ONZE WEBSITE!

** AUDITIES ANNIE **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:23u.

Op zaterdag 15 september 2018 zijn de audities voor onze muzikale familievoorstelling ANNIE :
Voor deze productie zijn wij op zoek naar spelers, zangers en dansers tussen 9 en 22 jaar oud!
Aanmelden voor de audities kan via audities@vrijetheaterschool.nl of bij de leden van het creatief team.
Zie voor meer informatie over de audities en de productie de pagina productieklassen.

** AUDITIES
LES MISERABLES **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:33u.

Op maandagavond 17 september 2018 zijn de audities voor onze jubileum muziektheatervoorstelling LES MISERABLES  :
Voor deze productie zijn wij op zoek naar ervaren spelers, zangers en dansers tussen 12 en 22 jaar oud!

** Nieuwsbrief Juli 2018 **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 19:08u.

De zomernieuwsbrief is uit en is hieronder te downloaden; namens de redactie veel leesplezier!

Configureer deze downloadwidget

** Foto's
SWEENEY TODD online **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:43u.

Op de media pagina staat een groot aantal nieuwe foto's van de vier voorstellingen van onze muziektheaterproductie
SWEENEY TODD - The demon barber of Fleet Street in het Theater aan het Spui begin juli.
We vullen deze nog graag aan met uw eigen opnamen; stuur ze ons via info@vrijetheaterschool.nl of onze social media.

** JANNELIEKE SCHMIDT SCHITTERT IN
UN BALLO IN MASCHERA **
Dit bericht is bewerkt op 17 juli 2018 om 18:58u.

Zangdocente en directielid Jannelieke Schmidt schitterde afgelopen mei en juni als Amalia in Verdi's Un Ballo in Maschera van Opera Zuid.
Op dinsdagavond 5 juni was deze voorstelling in een uitverkocht Zuiderstrandtheater in Scheveningen te bewonderen;
onder de toehoorders uiteraard een stevige afvaardiging van haar leerlingen en collega's van onze productieklas Sweeney Todd.

** BENEFIETCONCERT
DUSHI NEXT STEP HUIS  **
Dit bericht is bewerkt op 17 juli 2018 om 19:08u.

Op maandagavond 28 mei jongstleden vond in het Zuiderstrandtheater een benefietconcert plaats ten bate van het nieuw op te richten Dushi Next Step huis in Den Haag; een keur van nationale en lokale artiesten trad deze avond belangeloos op voor dit goede doel.

Ook de Vrije Theaterschool heeft met veel plezier een bijdrage aan deze avond geleverd; leerlingen van de productieklassen van dit en afgelopen seizoen brachten gezamenlijk een medley uit onze succesvolle MAMMA MIA! ten gehore.
Een impressie van dit spetterende optreden vindt je hieronder.

Wij hopen hier binnenkort de totale opbrengst van de avond bekend te kunnen maken:
Dushi steunen kan natuurlijk het hele jaar door; voor uitgebreide informatie kunt u terecht op www.dushihuis.nl of www.kindaanhuis.org

POLL

Wat kunnen we nog aan onze nieuwe website verbeteren??

meer foto's en video's zou leuk zijn...   ik wil graag meer informatie over de klassen...   ik kan niets bedenken...