LAATSTE NIEUWS

LES MISÉRABLES **
Dit bericht is geplaatst op 29 juni 2019 om 17:43u.

Door omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt de 4 voorstellingen van LES MISÉRABLES op 12, 13 en 14 juli 2019
in het Theater aan het Spui in Den Haag te annuleren:
Wij betreuren dit na een seizoen hard en toegewijd werken uiteraard zeer en bieden u onze welgemeende excuses aan voor eventuele overlast.

Eenieder die online kaarten had gereserveerd is ondertussen per email benadert door HNT / Theater aan het Spui voor restitutie per bank.
Heeft u kaarten aan de kassa gekocht dan kunt u deze terugbrengen .
Mocht u vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aanlopen bij het annuleren van uw reservering, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op via info@vrijetheaterschool.nl

Wij hopen u allen in het nieuwe seizoen weer bij onze voorstellingen en evenementen te mogen begroeten!

MEDIA ANNIE **
Dit bericht is geplaatst op 09 januari 2019 om 17:43u.

Op de media pagina staan de eerste foto's van de zes voorstellingen van onze muziekale familievoorstelling ANNIE van begin januari in de Koninklijke Schouwburg.
We vullen deze nog graag aan met uw eigen opnamen; stuur ze ons via info@vrijetheaterschool.nl of onze social media.

WIJ ZIJN ER OOK OP
Dit bericht is geplaatst op 01 september 2018 om 16:33u.

Behalve op Facebook en Instagram is de Vrije Theaterschool natuurlijk ook op YouTube te vinden!
Hier kun je videofragmenten en zelfs volledige registraties van onze producties bekijken.
Check it out en wordt abonnee!

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 **
Dit bericht is geplaatst op 28 oktober 2018 om 17:39u.

De herfstnieuwsbrief is uit en is hieronder te downloaden; namens de redactie veel leesplezier!

Oktober 2018.pdf (688.58KB)

** MEDIA SWEENEY TODD **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:43u.

Op de media pagina staat de volledige videoregistratie én een groot aantal foto's van de vier voorstellingen van onze muziektheaterproductie SWEENEY TODD - The demon barber of Fleet Street van begin juli 2018 in het Theater aan het Spui.

JANNELIEKE SCHMIDT SCHITTERT IN UN BALLO IN MASCHERA **
Dit bericht is bewerkt op 17 juli 2018 om 18:58u.

Zangdocente en directielid Jannelieke Schmidt schitterde afgelopen mei en juni als Amalia in Verdi's Un Ballo in Maschera van Opera Zuid.
Op dinsdagavond 5 juni 2018 was deze voorstelling in een uitverkocht Zuiderstrandtheater in Scheveningen te bewonderen;
onder de toehoorders uiteraard een stevige afvaardiging van haar leerlingen en collega's van onze productieklas Sweeney Todd.

BENEFIETCONCERT DUSHI NEXT STEP HUIS  **
Dit bericht is bewerkt op 20 juli 2018 om 12:24u.

Op maandagavond 28 mei 2018 vond in het Zuiderstrandtheater een benefietconcert plaats ten bate van het nieuw op te richten Dushi Next Step huis in Den Haag; een keur van nationale en lokale artiesten trad deze avond belangeloos op voor dit goede doel.

Ook de Vrije Theaterschool heeft met veel plezier een bijdrage aan deze avond geleverd; leerlingen van de productieklassen van dit en afgelopen seizoen brachten gezamenlijk een medley uit onze succesvolle familievoorstelling MAMMA MIA! ten gehore.
Een impressie van dit spetterende optreden vindt je hieronder.

De totale opbrengst van de avond bedraagt ruim €22.500, een prachtig bedrag!
Dushi steunen kan natuurlijk het hele jaar door; voor uitgebreide informatie kunt u terecht op de websites www.dushihuis.nl of www.kindaanhuis.org

MOGEN WE JE IETS VRAGEN?

Wat kunnen we nog aan onze nieuwe website verbeteren??

meer foto's en video's zou leuk zijn!   ik wil graag meer informatie over de Productieklassen!   ik wil graag meer informatie over de Open Podia!   ik wil graag meer informatie over de Cultuurstrippenkaart!   ik kan niets bedenken.