LAATSTE NIEUWS

WIJ ZIJN ER OOK OP
Dit bericht is geplaatst op 01 september 2018 om 16:33u.

Behalve op
Facebook en Instagram is de Vrije Theaterschool natuurlijk ook op YouTube te vinden!
Hier kun je videofragmenten en zelfs volledige registraties van onze producties bekijken.
Check it out en wordt abonnee!

AUDITIES ANNIE **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:23u.

Onze kerstproductie is dit seizoen de muzikale familievoorstelling ANNIE :
Een absolute klassieker over een altijd vrolijk meisje dat in een weeshuis opgroeit en vastberaden is haar ouders terug te vinden.
ANNIE wordt in het Nederlands uitgevoerd en zal in december op de Royal Christmas Fair 2018 en in januari 2019 in de Koninklijke Schouwburg te zien zijn.

Voor deze productie zijn wij op zoek naar spelers, zangers en dansers tussen 9 en 22 jaar oud!
De audities voor ANNIE worden gehouden op zaterdag 15 september aanstaande op onze locatie Muziek Academie Den Haag.
Aanmelden voor de audities kan via audities@vrijetheaterschool.nl of bij de leden van het creatief team.
Kijk voor meer informatie over de audities en de productie op de pagina productieklassen.

AUDITIES
LES MISERABLES **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:33u.

De afsluiting van ons eerste jubileumseizoen wordt de wereldberoemde muziektheatervoorstelling LES MISERABLES :
Het meesterwerk van tekstschrijver Alain Boublil en componist Claude-Michel Schoenberg over de klassenstrijd in het Frankrijk na de val van Napoleon naar het beroemde boek van Victor Hugo
LES MISERABLES wordt in het Engels uitgevoerd en, net als het origineel, geheel gezongen!
De voorstellingen zijn in de zomer van 2019 te zien in het Theater aan het Spui.

Voor deze productie zijn wij op zoek naar ervaren spelers, zangers en dansers tussen 12 en 22 jaar oud!
De audities voor LES MISERABLES worden gehouden op maandagavond 17 september aanstaande op onze locatie Muziek Academie Den Haag.

NIEUWSBRIEF JULI 2018 **
Dit bericht is geplaatst op 20 juli 2018 om 13:26u.

De zomernieuwsbrief is uit en is hieronder te downloaden; namens de redactie veel leesplezier!

Juli 2018.pdf (358.88KB)

** MEDIA SWEENEY TODD **
Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2018 om 17:43u.

Op de media pagina staat de volledige videoregistratie én een groot aantal foto's van de vier voorstellingen van onze muziektheaterproductie SWEENEY TODD - The demon barber of Fleet Street van begin juli in het Theater aan het Spui.
We vullen deze nog graag aan met uw eigen opnamen; stuur ze ons via info@vrijetheaterschool.nl of onze social media.

JANNELIEKE SCHMIDT SCHITTERT IN UN BALLO IN MASCHERA **
Dit bericht is bewerkt op 17 juli 2018 om 18:58u.

Zangdocente en directielid Jannelieke Schmidt schitterde afgelopen mei en juni als Amalia in Verdi's Un Ballo in Maschera van Opera Zuid.
Op dinsdagavond 5 juni was deze voorstelling in een uitverkocht Zuiderstrandtheater in Scheveningen te bewonderen;
onder de toehoorders uiteraard een stevige afvaardiging van haar leerlingen en collega's van onze productieklas Sweeney Todd.

BENEFIETCONCERT DUSHI NEXT STEP HUIS  **
Dit bericht is bewerkt op 20 juli 2018 om 12:24u.

Op maandagavond 28 mei jongstleden vond in het Zuiderstrandtheater een benefietconcert plaats ten bate van het nieuw op te richten Dushi Next Step huis in Den Haag; een keur van nationale en lokale artiesten trad deze avond belangeloos op voor dit goede doel.

Ook de Vrije Theaterschool heeft met veel plezier een bijdrage aan deze avond geleverd; leerlingen van de productieklassen van dit en afgelopen seizoen brachten gezamenlijk een medley uit onze succesvolle MAMMA MIA! ten gehore.
Een impressie van dit spetterende optreden vindt je hieronder.

De totale opbrengst van de avond bedraagt ruim €22.500, een prachtig bedrag!
Dushi steunen kan natuurlijk het hele jaar door; voor uitgebreide informatie kunt u terecht op de websites www.dushihuis.nl of www.kindaanhuis.org

MOGEN WE JE IETS VRAGEN?

Wat kunnen we nog aan onze nieuwe website verbeteren??

meer foto's en video's zou leuk zijn!   ik wil graag meer informatie over de Productieklassen!   ik wil graag meer informatie over de Open Podia!   ik wil graag meer informatie over de Cultuurstrippenkaart!   ik kan niets bedenken.