WELKOM!

Op de Vrije Theaterschool is er Theater, Muziek en Dans voor iedereen!

Of je nu net op de basisschool zit en je eerste stappen op het toneel zet, al een paar jaar ervaring hebt en aan een grote theaterproductie mee wilt doen, of een interessante theatercursus wilt volgen; op de Vrije Theaterschool ben je altijd van harte welkom!

Op deze website vindt je meer informatie over ons lesaanbod voor het seizoen 2017 - 2018.
Zo zijn er bijvoorbeeld:

LESKLASSEN
9 - 22 jaar

PRODUCTIEKLASSEN
9 - 22 jaar

CURSUSSEN
alle leeftijden

Ook vind je hier veel informatie over onze school, de vakken die je kunt volgen, onze docenten, welke voorstellingen er binnenkort in het theater te zien zijn en natuurlijk veel foto's en video's van onze lessen, repetities, presentaties en voorstellingen.

Heb je een vraag of kunnen we je helpen kiezen voor een bepaalde klas? Neem dan contact met ons op via info@vrijetheaterschool.nl

Graag tot ziens op de Vrije Theaterschool!

POLL

Wat kunnen we nog aan onze nieuwe website verbeteren??

meer foto's en video's zou leuk zijn...   ik wil graag meer informatie over de klassen...   ik kan niets bedenken...